Mega Puzzle - edukativne igračke

 Slagati puzle i od ničega stvoriti nešto za decu predstavlja izazov i ima određeni lični smisao. Mega puzzle predstavljaju mešavinu između klasičnih puzli koje deca uklapaju da bi otkrili sliku i kocki sa kojima deca mogu da izkažu svoju maštovitost.

Mega-puzzle-15-36-2 Mega-puzzle-15-72             Pakovanje 36 kom                                                                            Pakovanje 72 kom

Zbog svog posebnog dizajna, Mega puzzle mogu da omoguće Vašem detetu da uklapajući delove napravi različite objekte koji za njega imaju smisao. Na taj način, dete je podstaknuto na kreativno razmišljanje. Analizom oblika i broja puzli sa kojima raspolaže, dete će uz pomoć mišljenja i zaključivanja morati da kombinuje delove puzli kako bi napravilo željeni objekat. Praveći objekat, susretaće se sa problemima koje će morati da reši uz pomoć pokušaja i pogreški što će takođe izrazito pozitivno uticati na njegov razvoj. Sam čin uzimanja i sklapanja puzli u celinu će pomoći Vašem detetu da na lak i zabavan način vežba sitnu motoriku i koordinaciju pokreta.

Na kraju, kada jednom dođe do cilja i oseti radost zbog uspešnog rešavanja ovako teškog zadatka dete će osetiti zadovoljstvo.  A osećanje zadovoljstva zbog ličnog poduhvata uticaće na razvoj samopouzdanja i daće detetu podsticaj da se upusti u novu, komplikovaniju, avanturu sa puzlama.

Tehnologije zanimanja.

Naše praktično znanje može postati vaše bez neophodnog gubljenja vremena. Želite da imate moćan zanat u rukama? Ne trebaju vam godine kako biste dobili isto zvanje. Sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i proverite sve uslove vašeg školovanja.

Pratite nas.

 Uvek smo OnLine dostupni za sva vaša pitanja!

Kontakt

Mitrovdanska 5a
22320 Inđija
+381 22 560 782
+381 62 554 172
+381 62 554 173
+381 62 554 174

 

Pišite nam.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">iThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.