Beauty Academy 

Ukoliko ste odlučili da je ulepšavanje drugih vaša životna želja, cilj ili prosto to volite da radite, spremni smo da vam u tome pomognemo!

Odaberite i pogledajte naše programe škole lepote kojim se uspešno bavimo već preko 5 godina!

Manikir 

Muški i ženski frizeri

Pedikir

Šminka

Depilacija

Nadogradnja i mini val trepavica

Masaža

 

 

Budite lepi, zdravi i neka vas svako primeti! Zapravo ne samo da vas primeti, već i zapamti!

Lepota i nega tela potiču još iz starog Egipta. Upravo su egipćani zaslužni za pojavu parfema, sapuna i brojnih drugih preparata za ulepšavanje lica i tela. Bogate porodice imale su posebne prostorije u kući koje su bile namenjene ulepšavanju.  

Ostvariti danas žensku lepotu je najteže dosada u istoriji čovečanstva. Napredne tehnologije, marketing, televizija, internet sve više traže novitete u lepoti i stilu. Onaj ko želi zaista da radi na lepoti žena i muškaraca, mora da počne od osnovnih zanata kako bi se dalje usavršavali. Jednostavno lepota neće biti izvodljiva ukoliko ne budete vladali bar osnovnim tehnikama i alatima za usavršavanje lepote ljudi.

Danas postoje nadogradnje kose, ugradnja i izlivanje noktiju, kvarcovanja, složene depilacije, botoksi, veštački zubi, liposukcije,silikonske grudi,  plastiče operacije zatezanja lica, nega lica, neverovanta ponuda šminke i sl. Kako da uhvatite priključak pri ovolikom razvoju? 

Smisao lepote se je vekovima menjao, ali ono što nije jeste potreba ljudi da budu lepi i doterani. U današnje vreme gotovo da nema žene koja ne praktikuje brojne kozmetičke tretmane u službi svoje lepote. Lepo našminkana, uredne kose, kože i noktiju, žena pleni lepotom i samopouzdanjem. Otuda i ne treba da nas začudi podatak da se u Nemačkoj, na godišnjem nivou, samo za kozmetičke preparate potroši 11.000,000,000,00 evra!

Većina žena svoj život ne može da zamisli bez pudera, rumenila, senke, maskare, karmina, korektora, laka za nokte, farbe za kosu.... Međutim onoliko koliko tretmani mogu da pomognu, toliko mogu i da odmognu ukoliko niste stručno kvalifikovani da obavljate tu vrstu delatnnosti. Postanite stručnjak iz oblasti nege lepote zahvaljujući praogramima Edukativnog Centra Školarac!


Zašto da upišete naš program?
  • Jedinstveni smo po tome što organizujemo individualne tečajeve. Nastava se prilagođava isključivo Vama vašim željama i mogućnostima. 
  • Praksu smo Vam obezbedili u savremenim salonima, a programe vode stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. 
  • Nastavu pohađate dva meseca i to dva puta po 90 minuta u toku jedne nedelje. Tokom praktične nastave, vi ne sedite sa strane i ne posmatrate kako profesor to radi na drugima, kao što se to u većini slučajeva podrazumeva, nego se to vreme u potpunosti posveti vama i vašoj obuci. 
  • Sarađujemo sa nekoliko salona na području Inđije, i drugih gradova u Srbiji te Vam na taj način omogućavamo nastavu u blizini, te tako nećete imati dodatne troškove oko putovanja! 
  • Vreme kada ćete dolaziti na nastavu je fleksibilno i zavisi od vašeg dogovora sa profesorima, tako da nastavu prilagodite svojim obavezama.
  • Veoma isplatljiv kurs, ušteda novca i vremena

 

Tehnologije zanimanja.

Naše praktično znanje može postati vaše bez neophodnog gubljenja vremena. Želite da imate moćan zanat u rukama? Ne trebaju vam godine kako biste dobili isto zvanje. Sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i proverite sve uslove vašeg školovanja.

Pratite nas.

 Uvek smo OnLine dostupni za sva vaša pitanja!

Kontakt

Mitrovdanska 5a
22320 Inđija
+381 22 560 782
+381 62 554 172
+381 62 554 173
+381 62 554 174

 

Pišite nam.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">iThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.