Manikir

Manikir - osnovna obuka!

U našoj školi naučićete kako da na najkvalitetniji način sebi ili nekome ojačate, nadogradite ili izlijete nokte! Saznaćete koji su materijali najbolji i kako ih nabaviti! Otkrićete tajne uspeha predavača koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu na poslovima manikira. Naučićete kako da pridobijete i sačuvate klijente! Sve ovo vas očekuje u dvomesečnoj nastavi sa ciljem da od vas napravimo prave stručnjake za manikir!

OBUKA U INĐIJI + POKLON SET ZA MANIKIR!

Nastava se odvija dva puta nedeljno u popodnevnim časovima, po jednom dolasku radi se blok od 4 školska časa (Ukupno 32 časa). Najveći akcenat stavljamo na praktičan rad, cilj nam je da se polaznik što pre osamostali i da tokom obuke uradi što više tretmana. Modele za rad obezbeđuje Školarac. Obuka traje dva meseca. Plaćanje u 4 rate po intenzitetu pređenog kursa.

osnovni kurs manikira tip nastave broj časova broj dolazaka cena kursa po polazniku rata
mesec dana individualno 32 8 19.990,00 4.990,00
mesec dana poluindividualno 32 8 16.990,00 4.250,00
mesec dana 3 - 4 polaznika 32 8 9.990,00 3.330,00

Nagrada igra! Pohađanjem nastave u grupi od 3-4 polaznika imate šansu da osvojite set za manikir sa UV lampom i kompletnim materijalom za manikir!

Za sve one koji upišu individualnu obuku u Inđiji obezbeđen je poklon PROFESIONALNI SET ZA MANIKIR!

OBUKA U BEOGRADU

Nastava se odvija jednom ili dva puta nedeljno u popodnevnim časovima, po jednom dolasku radi se blok od 4 školska časa (Ukupno 32 časa). Najveći akcenat stavljamo na praktičan rad, cilj nam je da se polaznik što pre osamostali i da tokom obuke uradi što više tretmana. Modele za rad obezbeđuje Školarac Obuka traje dva meseca. Plaćanje u 4 rate po intenzitetu pređenog kursa.

Školarina 21.990,00 RSD! Plaćanje iz četiri dela! Nastava se odvija u grupi od dva do četiri polaznika!

 

Dinamika: 8 dolazaka po 4 školska časa!(Ukupno 32 časa) Tip obuke: individualna ili poluindividualna nastava! Nastavni  fond: 32 školska časa! Obuka se zasniva na praktičnom radu, jer to je jedini način da steknete rutinu u ovom poslu.  Akcenat stavljamo na estetski izgled i na kvalitet rada. 

Školarina obuhvata:

1. Nastavne skripte.
2. Celokupan potrošni nastavni materijal (gelove, turpije, lakove...)
3. Polaganje završnog ispita, teorijski i praktično.
4. Izdavanje sertifikata o stručnoj osposobljenosti. 

Obuku izvodi stručan predavač sa velikim radnim iskustvom. Nakon uspešno položenih ispita polaznici stiču sertifikat o stručnoj ospsobljenosti za rad na poslovima manikira koji se u skladu sa zakonom, mogu obavljati samostalno ili kod poslodavca.

 

 1. Odabir i nabavka materijala 
 Na tržištu postoji mnogo proizvođača i distributera koji nam nude kozmetičke proizvode po različitim cenama. Ne mora uvek da znači da ono što je najskuplje i najbolje. Da bismo otkrili koji proizvod odgovara našim prohtevima moramo da kupujemo proizvode od različitih dobavljača i na taj način trošimo mnogo novca. Pomoćićemo vam, poučeni sopstvenim iskustvom, da pronađete najkvalitetnije dobavljače i tako izbegnete početničke greške! 
    
2. Prijem i komunikacija sa klijentima
Da biste pridobili mnogo klijenata jako je važno da posao obavljate kvaliteno i profesionalno. Ali isto toliko je važno na koji način komunicirate sa klijentom. Naučićemo vas kako da ostavite dobar prvi utisak jer verovali ili ne, prvi utisak je najvažniji i presudan u očuvanju klijenta. Prisetićemo se bontona ali i nekih "caka" kako da klijenta kupite za sva vremena.

3.  Prvi koraci u poslu
Znamo da se mnogi od vas pitaju a šta dalje posle obuke? Da li će imati dovoljno novca da pokriju troškove i za zaradu? Naučićemo vas kako da pametno uložite u marketing i što je najbitinije daćemo vam marketinške smernice koje će vas dovesti do prvih a kasnije i stalnih klijenata.


4.Klasičan manikir- priprema nokatne ploče

Mnogi ne znaju da je ovo najbitniji korak u manikiru. Samo pravilnom pripremom nokatne ploče obezbeđujete dugotrajne i lepe nokte!

5. Tehnika ojačanja noktiju gelovima:
S obzirom da ste na prethodnoj tematskoj jedinici naučili kako da pripremite nokatnu ploču dalje prelazite na ojačanje noktiju tj. na stavljanje gelova. U ovoj tematskoj jedinici najviše ćemo obratiti pažnju na formiranje oblika nokta i na iscrtavanje trajnog frenča.

  
6. Tehnika nadogradnje noktiju tipsama i gelovima

Izuzetno tražen tretman od strane klijenata. Naučićemo vas koje su tipse najkvalitetnije i kako pravilno da nanesete lepak kako bi tipse ostale što duže na noktima. U ovoj tematskoj jedinici najviše pažnje poklanjamo tome da naučite kako da oblikujete nokat tako da se tipsa uopšte ne primeti.


  
8. Tehnika izlivanja noktiju
Takođe vrlo tražen tretman ali i najkomplikovaniji za početnike. Ali ne brinite, iako vam postavljanje šablona i oblikovanje nokta u početku deluje kao noćna mora, zahvaljujući našim iskusnim predavačima vrlo brzo ćete i to savladati!

NOVO: Brzi kurs manikira (skraćeni kurs manikira)

    

 

Tehnologije zanimanja.

Naše praktično znanje može postati vaše bez neophodnog gubljenja vremena. Želite da imate moćan zanat u rukama? Ne trebaju vam godine kako biste dobili isto zvanje. Sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i proverite sve uslove vašeg školovanja.

Pratite nas.

 Uvek smo OnLine dostupni za sva vaša pitanja!

Kontakt

Mitrovdanska 5a
22320 Inđija
+381 22 560 782
+381 62 554 172
+381 62 554 173
+381 62 554 174

 

Pišite nam.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">iThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.