Obuka za profesinalnog šminkera

sminkaU našoj školi šminkanja obezbeđeni su vam najprofesionalniji uslovi za rad. Nastava se odvija u profesionalnom šminkerskom studiju koji je prilagođen svetskim standardima. Rad sa skupim i kvalitetnim materijalom,odličan predavač sa dugogodišnjim iskustvom i voljom da vam otkrije sve tajne šminkerskog zanata, učiniće da i vi posatnete profesionalni šminker! Upišite se, i uživajte u šminkananju za venčanja, male i velike mature itd.

Šminka je jedan veoma važan faktor u životu svake žene. Predstavlja osnovno oružje u isticanju lepote! Nekad provodimo sate ispred ogledala nastojeći da izgledamo što lepše. Ali onoliko koliko šminka može da nas ulepša, toliko može i da upropasti naš izgled, ukoliko ne znamo pravilno da je koristimo. Retko se dešava da sami možemo da procenimo šta je premalo, a šta previše. Upravo zbog toga postoje profesionalni šminkeri koji nam pomažu da naša lepota bude istaknuta na najbolji način.

Prilikom formiranja programa vodili smo računa da on bude lako savladiv i primenljiv u praksi. Cela obuka zasnovana je na praktičnom radu. U cilju nam je da "odradite" što više šminkanja u toku obuke kako biste stekli rutinu. Modele i sav nastavani materijal obezbeđuje United Academy.

Tematske jedinice:

01. Tipovi kože, oblici lica.
02. Pribor za rad - odabir i primena
03. Biznis plan-gde i po kojim cenama nabaviti materijal, marketing, formiranje cene.
04. Postavljanje baze na lice (senčenje,podloga,puder)
05. Šminkanje očiju (primena tamnih i svetlih senki, eyelinier - ajlajner i maskare)
06. Senčenje obrva
07. Nanošenje rumenila prema obliku lica
08. Iscrtavanje i nanošenje karmina.sjaja na usta!
09. Dnevna šminka
10. Večernja šminka
11. Šminke mlade  za venčanje
12. Šminka za veliku i malu maturu


Obuka se odvija u Beogradu i u Inđiji!

Kurs profesionalne šminke broj polaznika broj časova broj dolazaka cena kursa po polazniku rata
2 meseca 2 16 8 29.800,00 RSD 14.900,00

 

 

 

Tehnologije zanimanja.

Naše praktično znanje može postati vaše bez neophodnog gubljenja vremena. Želite da imate moćan zanat u rukama? Ne trebaju vam godine kako biste dobili isto zvanje. Sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i proverite sve uslove vašeg školovanja.

Pratite nas.

 Uvek smo OnLine dostupni za sva vaša pitanja!

Kontakt

Mitrovdanska 5a
22320 Inđija
+381 22 560 782
+381 62 554 172
+381 62 554 173
+381 62 554 174

 

Pišite nam.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">iThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.