Akademija za biznis

Naša edukacija se zasniva na onome u čemu imamo najviše iskustva koje želimo da prenesemo na sve naše polaznike.

U ponudi naše škole biznisa se nalaze:

Kurs knjigovodstva (kurs računovodstva) . Uče se osnove i složena knjiženja koja su i više nego dovoljna da bi se posle završenog kursa za knjigovođe mogli odmah prihvatiti posla. Na nastavi se prvo pripremamo za teoriju šta je bilans stanja, bilans uspeha, šta su konta, principi kontiranja i odmah prelazimo na simulacije rada jednog knjigovođe. Obezbeđen softver koji dobijate da vežbate ne samo na času već i kod svoje kuće.

Kurs za komercijaliste (kurs za komercijaliste). Jedan od najtraženijih zanimanja na berzama rada. Postoje uvek dva tipa komercijalista: dobri i najbolji. Oni najbolji danas vrede svakom preduzeću mnogo, ali nažalost da bi bili najbolji morate mnogo da naučite i da ovladate svim neophodnim tehnikama prodaje. Mi vam možemo pomoći kako da se usmerite ka ciljevima, da naučite šta je neophodno da zna jedan komercijalista za svakodnevni posao kao i njegove dužnosti. Naš predavač sa dosta inostranog i domaćeg iskustva, sertfikovan od strane najpoznatijih svetskih auto brendova kao što su Volkswagen, Audi, Porsche, pružiće vam suštinu i pokazati razliku između dobrog (solidnog) i najboljeg komercijaliste. 

Kurs za trgovce (kurs za trgovca). Osmišljen je da svakog ko nije nikad radio u maloprodajama kao i one koji imaju iskustva obučimo za pravilan i uspešan rad. Naučićete pravilnom radu na kasi, uplatama dnevnog pazara u poslovne banke, storniranju fiskalnog računa, komunikacija sa kupcima, vođenje konverzacije sa nezadovoljnim kupcima, unos novih artikala, maržiranje, praćenja stanja, poručivanje robe i sl.

Kurs za preduzetnike. Obuka je bazirana na učenju kako na već proverene načine pokrenuti sopstveni biznis. Bićete obučeni za pronalaženje najboljih ideja do njihove realizacije, kako da se oslobodite straha od početka pokretanja sopstvenog posla, kao i komunikacione veštine u obavljanju istih.

Kurs za menadžere ugostiteljskih objekata (kurs za menadžere caffe-a, restorana i sl.). U obuci je predviđena teorijska i praktična primena znanja u stvarnom svetu. Budući menadžeri će biti usmerini ka unapređivanju posla, pronalaženje novih gostiju, najboljoj komunikaciji sa gostima i zaposlenima, kako biti najbolji vođa u objektu.

- Kurs za špeditere. Bićete obučeni kako da na najednostavniji način dobijete osnovna primenljiva znanja pri ispunjavanju svih neophodnoh špediterskih dokumenata koja se moraju dostaviti carini.

Tehnologije zanimanja.

Naše praktično znanje može postati vaše bez neophodnog gubljenja vremena. Želite da imate moćan zanat u rukama? Ne trebaju vam godine kako biste dobili isto zvanje. Sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i proverite sve uslove vašeg školovanja.

Pratite nas.

 Uvek smo OnLine dostupni za sva vaša pitanja!

Kontakt

Mitrovdanska 5a
22320 Inđija
+381 22 560 782
+381 62 554 172
+381 62 554 173
+381 62 554 174

 

Pišite nam.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">iThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.